Workshop om spill i klasserommet 21.november

21. november fra kl 10 til 15 arrangerer vi workshop om hvordan praktisk bruke dataspill i klasserommet på Nordahl Grieg Videregående! Alle er hjertelig velkommen.

James Portnow fra Games for Good og Extra Credits kommer og innleder workshopen. Portnow blir værende hele dagen for rådgivning og veiledning.

Krillbite som er spillutviklerne bak det populære spillet, Among The Sleep, kommer også. De vil snakke om de ulike spillmekanikkene de har brukt for å gi spilleren inntrykket av en 2-åring. Her har de brukt flere redskaper som lyd, skygger og bilder til å skape en rik fortellende verden fra et perspektiv av en 2-åring. Vi gleder oss til å høre mer fra de!

Vi vil organisere praktiske oppgaver sammen med våre spill-eksperter for oppgaver som kan brukes innen samfunnsfag, engelsk, matte, fysikk, religion og etikk og norsk! Om det er noe annet fag du er interessert i å bruke dataspill i – kan vi fascilitere det også. Bare gi oss beskjed ved påmelding.

Resten av programmet ferdistilles en av de nærmeste dagene. Kringsatt_illustrasjon_1(uten BG)

Ønsker du å delta send en e-post til Linn.Sovig@infomedia.uib.no for påmelding. I e-posten fortell gjerne om din erfaring med spill. Spiller du? I så tilfelle hva har du spilt? Har du brukt spill i klasserommet? Spiller du ikke – men ønsker å bruke spill til undervisning? I så tilfelle hva underviser du i?

Svarfrist: 17. november

Alle er hjertelig velkommen! De som har spilt og de som bare er nysgjerrige!

Skrevet av

Linn Søvig

Institutt for informasjons- og medievitenskap

4 kommentarer til «Workshop om spill i klasserommet 21.november»

  1. Hei, bra at dette får sjå meir av dagenslys. Er kun temp-vikar i Elektro VG1 og VG2, men har kjørt en del programmering gjennom spilling der elevene har koset seg i masse og tatt del av autonom læring, og i etterkant av dette sjøl tatt initiativ til og lære seg mer programmering. 1. Kjørt igjennom alle levels på http://codecombat.com , gjerne i 2 ulike språk.(Javascript/Python) , deretter har de komt igang med http://codeacademy.com . Det finnes utallige ressurser i spill, ikke minst i historie.

  2. Underviser i Religion og etikk. Arbeider med å lage spill for faget i høst.
    Gleder meg til å lære mer om å bruke spill i undervisningen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *